DKK 145,00

Mit liv er alles

03.05.2018 kl. 20:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg
Køb billet

Billetsalget slutter:

03.05.2018 kl. 20:00

Arrangør:

Kultursalonen og Bibliotekets brugergruppe

DKK 145,00

Koncerten "Mit liv er alles".

Koncerten "Mit liv er alles"hylder digteren Mortens Nielsen i ord og musik.

Ikke mange kender Morten Nielsen som døde meget ung i 1944. Kun 22 år. Det gør Gorm Bull og Palle Hjorth nu noget ved. Sammen med guitaristen Nikolaj Heyman drager de landet rundt for at fejre udgivelsen af ”Mit liv er alles”.

Bogen "Mit liv er alles" er skrevet af Gorm Bull og Palle Hjorth. Den indeholder indeholder 14 udvalgte digte tilsat en kommentar fra en kulturpersonlighed. Blandt andre Benny Andersen, Ghita Nørby, Troels Kløvedal og Katinka Bjerregaard har kommenteret Morten Nielsens poesi.

Målet med bogen er at sprede kendskabet til en digter som har inspireret mange af de forfattere og digtere vi kender i forvejen. Sammen med bogen udgives en cd, hvor Gorm Bull har sat musik til de 14 udvalgte digte. Både bog og cd udgives på Danmarks befrielsesdag den 4. maj 2018.

Koncerten bliver en rejse tilbage i tiden. En rejse gennem kærlighed, afmagt, empati, glæde og angst. En fortid som på sin vis minder om nutiden.

Gorm Bull er sanger og guitarist. Han er manden bag slagsangen ”Danmarks Jernhårde Ladies,har deltaget i Dansk Melodi Grandprix og har udgivet pladerne ”Huskekager” og ”Noget om voksenliv".

Palle Hjorth spiller på tangenter. Han har spillet med blandt andre Poul Krebs, Krebs/Falch, Peter Sommer, Savage Rose og PS12.

Nikolaj Heyman er guitarist. Han har spillet med blandt andre Klondyke, The Desoto Caucus og Giant Sand.