DKK 145,00

Birgit Aaby

18.09.2018 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg
Køb billet

Billetsalget slutter:

18.09.2018 kl. 19:30

Arrangør:

Kulturhuset

DKK 145,00

Foredraget "En løvindes bekendelser".

Foredraget "En løvindes bekendelser" med Birgit Aaby, der er værksætter og paneldeltager i Løvens Hule.

Birgit Aaby er ikke kommet sovende til noget. Vejen fra rengøringsassistent til stifter og direktør for sin egen rengøringsvirksomhed med omkring 250 ansatte, der i dag har gjort hende til en af Danmarks mest succesrige kvindelige iværksættere, har været benhård.

Den hårdtarbejdende iværksætter og mor til tre, tager publikum med på et eventyr, der sætter fokus på, at hårdt arbejde betaler sig. At det er muligt at være en god mor og samtidig bygge en succesrig virksomhed op fra bunden, imod alle odds og fordomme.

Birgit Aaby fortæller hun om op- og nedture, og om hvordan hun skabte en karriere i en benhård branche.

Birgit Aaby er en af Danmarks mest succesrige kvindelige iværksættere og kendt som en af de fem paneldeltagere og investorer i DR’s populære iværksætterprogram Løvens Hule, hvor hun og de andre ”iværksætter-løver” investerer i spirende iværksætterprojekter.  Birgit Aaby er eksemplet på, at man godt kan være en succesfuld iværksætter, stå i spidsen for en fremadstormende virksomhed, og samtidig være en god mor.

Efter sin studentereksamen flyttede Birgit Aaby fra Mors til København, hvor hun fik job som rengøringsassistent i Rødovrecentret, inden hun i en ung alder og mens hun ventede sit andet barn startede sin egen rengøringsvirksomhed Combiservice.  I dag lidt mere end 20 år efter tæller virksomheden omkring 250 ansatte og en årlig omsætning omkring de 100 millioner.

Foruden sin rengøringsvirksomhed, har Birgit Aaby investeret i en golfklub, en fodboldklub og et bryggeri, og ikke mindst diverse iværksætterprojekter i forbindelse med Løvens Hule, hvor hun som et fantastisk forbillede inspirerer og rådgiver de spirende iværksættere til at skabe succesfulde forretninger.