DKK 195,00

Ida Nielsen og band

16.11.2018 kl. 20:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg
Køb billet

Billetsalget slutter:

16.11.2018 kl. 20:00

Arrangør:

Kulturhuset

DKK 195,00

Koncert med bassist Ida Nielsen og band.

Bassist Ida Nielsen vendte hjem til Danmark i sommeren 2016 efter flere år i udlandet. Selvom sorgen og chokket over læremesteren og vennen Prince’s tragiske bortgang ikke helt havde fortaget sig, færdiggjorde hun sit 3. soloalbum “Turnitup”, samlede et fantastisk band og drog på landevejen. Hun spillede koncerter herhjemme og i udlandet med stop i blandt andet Tyskland, Holland, England og Zanzibar. 

I 2017 slog Ida Nielsen sit navn fast på live-scenen med to turnéer herhjemme, der var rigtig godt besøgte samt turnéer i både USA og Kina. Hun medvirkede desuden i Bergen Festspillene i maj 2017 hvor hun sammen med London Sinfonica spillede musik der var komponeret specielt til hende.

Musikken beskrives bedst som et mix af oldschool funk blandet med hiphop, reggae og verdensmusik. Det er solide grooves, tossede indfald, iørefaldende melodier, spillet med både attitude og sjæl. Ida Nielsen leverer et hårdtslående, høj-energi funkshow - pakket med gode vibes og stramme grooves. Og selvfølgelig masser af bas.

Ida Nielsen har siden 2010 holdt den funky bund for den legendariske kunstner PRINCE indtil dennes meget sørgelige og tragiske død i april 2016. Kort efter den første jamsession kom hun med i hans band “the New Power Generation”og cirka en måned efter startede en næsten 2 år lang verdens turne. I 2013 blev hun dertil også en del af power kvartetten “Prince & 3rdeyegirl” og som medlem af 3rdeyegirl og NPG har hun lige siden

turneret i hele verden, indspillet albums og optrådt i en lang række live tv-shows.  Ida Nielsen beskriver det at spille med Prince som “en kæmpe gave og den mest magiske og lærerige musikalske rejse nogensinde” 

Ida Nielsens band består af :

Ida Nielsen: Bas og vokal

Mika Vandborg: guitar og vokla

Kuku Agami: Rap

Patrick Dorcean: Trommer

Sofia Hejslet: Keyboard og vokal

DJ Africancuts Amazulu Nanga: Scratch og vokal