DKK 345,00

Lars Lilholt

22.11.2018 kl. 20:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg
Køb billet

Billetsalget slutter:

22.11.2018 kl. 20:00

Arrangør:

Kulturhuset

DKK 345,00

Storyteller-koncert med akustiske versioner og fortællinger.

Til Lars Lilholt´s storyteller-koncerter kan man høre hans sange i akustiske, intime, indendørs og afdæmpede versioner med de dertil hørende historier. For sangene er ikke grebet ud af den blå luft. De har alle tilknyttede underfundige fortællinger fra Lars Lilholts efterhånden lange liv.

Til storyteller-koncerten er grundstammen fra Lilholt Band med i et intenst og stilfærdigt sammenspil, hvor der bliver givet plads til at lade instrumenterne tale i en skrøbelig balancegang mellem enkelhed og kompleksitet.

Bandet består af Gert Vincent på el- og akustisk guitar, Tom Bilde på bas, banjo og mandolin, Kristian Fogh trakterer allehånde tangenter samt Eddi Jarl på slagtøj. Alle synger desuden fremragende kor.

Repertoiret bliver fra hele bagkataloget samt fra det nyeste album som udkommer i foråret 2018.

Lars Lilholt har i årevis kunne samle alle generationer over hele landet. Han er en erfaren sangskriver med et kæmpe stort talent for at bruge det danske sprog og en evne til at kommunikere gennem enkle melodier med et rodnet dybt nede i både folkemusikken, rockmusikken og den klassiske musik.

Lars Lilholt har solgt over 2 millioner albums. I halvfjerdserne kunne man opleve ham med folkrock-legenderne Kræn Bysteds, siden 1983 på spillesteder og festivaller med De Lyse Nætters Orkester, Lars Lilholt Band, samt med Johnny Madsen og Allan Olsen i Dalton. Lars Lilholt har også optrådt som solist og i duosammenhæng.