DKK 140,00

24.10.2018 kl. 19:30

DKK 140,00

Foredrag med sundhedseksperten.

Umahro Cadogan er sundhedsekspert, foredragsholder, bestseller forfatter, TV-vært og rådgiver af verdens top performere indenfor både erhvervsliv og sport.

Umahro Cadogan er ernæringseksperten i TV2-programmet “Kan man spise sig rask?”, hvor han tester om otte danskere med kroniske sygdomme, kan spise og træne sig raske på 12 uger.

Umahro Cadogan er sundhedseksperten, der spiste sig selv rask og han har dedikeret sit liv til at hjælpe andre med at opnå al den sundhed og vitalitet, de ønsker og fortjener. Han har hjulpet tusindvis af mennesker i 1-til-1 konsultationer siden årtusindeskiftet og hundredetusinder via kurser, foredrag og workshops herhjemme og i udlandet.

Firmaer og organisationer i hele verden har nydt godt af Umahro Cadogans hjælp med sundhedsprogrammer, kantineændringer, peak performance programmer for ledere og nøglepersoner og gennemgribende forankring af sundhed i organisationen.

Umahro Cadogan har solgt næsten 500.000 bøger på dansk og engelsk. Bøgerne inkludrer titler som ”Fra syg til rask”, ”Alle kvinders sundhedsbibel”, ”Herrerevolution” og ”Køkkenrevolution”.

Umahro Cadogan er eminent til at gøre sundhed og ernæring forståeligt, inspirerende, sjovt og konkret.