DKK 250,00

26.09.2018 kl. 19:30

Østjysk Kulturforsyning

DKK 250,00

4 forsangere – vellyd i den gode sangs tjeneste.

Alex Nyborg Madsen, Lonnie Kjer, Søren Jacobsen, Sascha Dupont og Ivan Pedersen. En rocksanger/radiovært, en tidligere Grand Prix-vinder, en rutineret guitarist/producer, en emigreret ”Hit med sangen”- tv-kendis og en kommende pop-pensionist, beviser nu på sjette år deres levedygtighed.

Sing Sing Sings sange er inspireret af såvel folk, countryrock, singer/songwriter-genren, som flowerpower og straight pop og er nærmest tidløse i deres melodiøsitet. Selv de nyeste sange sætter sig umærkeligt fast hos det fremmødte publikum.

Sing Sing Sing har bevist, at den gode melodi altid holder, og med fire forsangere, som konstant slås om pladsen i front af lydbilledet, er der selvfølgelig dømt leadvokal og kor for alle pengene.