DKK 200,00

20.09.2018 kl. 19:30

Østjysk Kulturforsyning

DKK 200,00

Samtale med fire livsmodige kvinder.

Christine Antorini, Ritt Bjerregaard, Hanne-Vibeke Holst og Anne Linnet er alle kendt som stærke kvinder med masser af succes. Alligevel har de hver især oplevet den aldersbestemte modstand, som mange kvinder halvtreds plus føler sig ramt af. En modstand, som finder sted både åbenlyst og i det skjulte, men som det ikke desto mindre er muligt at gå op imod.

I en åbenhjertig og uhøjtidelig samtale med Gitte Løkkegaard deler de deres erfaringer, tanker og refleksioner om kvindeliv og det at blive ældre i en ungdomsfikseret verden. De snakker om kærlighed, sex og lidenskab. Om overgangsalder og forfald, om livsglæde og livsfylde. Om hvordan man møder sin alder med værdighed og nysgerrighed og om at forlige sig med døden, hvilket bliver helt konkret, da sygdom pludselig rammer.