DKK 300,00

12.04.2018 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

12.04.2018 kl. 19:30

DKK 300,00

Jubilæumsshow i anledning af Kulturhusets 20 års jubilæum.

Kulturhuset har 20 års jubilæum torsdag den 12. april og det fejres med et festligt jubilæumsshow.

Første del af showet byder på underholdning med lokale kunstnere, der har en særlig tilknytning til Kulturhuset. Her kan du blandt andet opleve Mathias Hammer, Laura Flensted- Jensen, De Jyske Helte, Skanderborg Pigekor mm.

I anden halvdel af showet, er hovedpersonen Søren Pilmark. Søren Pilmark var med ved Kulturhusets indvielse og derfor skal han også være med til 20 års jubilæet. Med sublim musikalitet og charme, leverer han et forrygende show, der bevæger, betager og begejstrer.

Aftenens værter er Laura Flensted-Jensen og Mathias Hammer, der begge var med da Kulturhuset åbnede.

Sopran Laura Flensted-Jensen debuterede fra solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium i 2005. Hun har haft solistopgaver med blandt andet Randers Kammerorkester, Aarhus Bach-Selskab, Aarhus Symfoniorkester og Aalborg Symfoniorkester.

Mathias Hammer er opvokset i Skanderborg og var kun 15 år da han første gang spillede i Kulturhuset. Mathias Hammer er musikformidler, radio- og TV-vært på DR P2 og DR K, foredragsholder, konferencier og scenevært ved klassiske koncerter. Han er uddannet klassisk pianist med debut fra Det Jyske Musikkonservatoriums solistklasse i 2011.