Musik- og lyrikcafe

04.02.2018 kl. 13:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

04.02.2018 kl. 13:00

Kultursalonen

Søndagsmatine hvor lokale digtere læser op af egne digte.

Søndagsmatine hvor lokale digtere får mulighed for at læse op af egne digte. Der vil desuden være musik med elever fra Kulturskolen.

Publikum vil kunne møde:

Alex Gynnild har tidligere boet i Skanderborg. En del af hans tekster tager udgangspunkt i en opvækst med skilsmisse, svigt og kriminalitet. Alex fortæller, at hans mor har diagnoserne skizofreni og bipolar lidelse, hvilket gjorde, at hun havde svært ved at tage sig af hjem, økonomi og børn.

Erik Håkonsson er pensioneret ph.d.-læseforsker fra Danmarks pædagogiske universitet. Han har udgivet flere fagbøger. I 2016 udgav han digtsamlingen ”Det, der bli'r tilbage - digte lige til det sidste”.

Bo Gorzelak Pedersen er cand.mag. i idéhistorie og film- og tv-kundskab. Bo har tidligere boet i Skanderborg. Han har skrevet digte i mange år og har en række digtsamlinger bag sig, ligesom han har offentliggjort digte i f.eks. Hvedekorn.

Oplæsning af Bo Arks digte. ”Du var sådan en, man ville vædde på kunne drive det til noget stort,” synger Peter Sommer i en sang, hvor han hylder den utilpassede digter og oprører. Bo Ark voksede op i Skanderborg. Allerede som barn kom i avisen på grund af sine ekstraordinære evner, men han endte som misbruger uden at få forløst sine mange talenter. Der bliver læst op fra hans eneste digtsamling, ”Ordsovs”.