Kvindedag

08.03.2018 kl. 18:15 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

08.03.2018 kl. 18:15

8. marts gruppen

Kvindedag med Sisse Fisker.

8. marts gruppen i Skanderborg inviterer til Kvindedag torsdag den 8. marts - hele verdens internationale kvindedag.

Aftenen byder på foredrag med Sisse Fisker og musikalsk underholdning med pianist Anders Cribb Jensen.

Aftenens program:

Kl. 18.15: Velkomstdrink –mød dine veninder og vær med i lotteriet om de mange flotte præmier

Kl. 19.00: Foredraget ”Livets opskrift" med Sisse Fisker

Kl. 20.00: Pause med kaffe, te og kage. Afhentning af præmier

Kl. 20.45: Musikalsk underholdning med pianist Anders Cribb Jensen

Kl. 21.15: Lotteri og afslutning

De fleste kender Sisse Fisker, som tv-vært på DR. Nu har hun sagt jobbet op for at forfølge en drøm om at gøre en forskel for syge børn på danske hospitaler. Hun har stiftet foreningen SMILfonden, som laver sociale arrangementer for kronisk syge børn i hele landet. På tværs af diagnoser inviteres børn og forældre til fest, sjove oplevelser og rekreation i en svær tid med sygdom. Her skabes magiske øjeblikke, som kan lindre smerter, frembringe SMIL og udvikle nye fællesskaber i pressede familier.

Sisse Fisker har selv følt på egen krop, hvordan det er at lægge små børn på operationsbordet, da hendes to drenge har været igennem flere indlæggelser på Rigshospitalet.

Initiativet til SMILfonden tog Sisse, da hun for et par år siden selv lå sygemeldt med en rygsygdom. I mange år har hun kæmpet med invaliderende rygsmerter og har været tvunget til at stille sine elskede løbesko på hylden. Men, en operation og et års genoptræning har gjort Sisse smertefri, så der nu er endnu mere energi til at sprede SMIL hos syge børn og til at nyde livet hver eneste dag uden smerter. Desuden har hun udgivet en bog om Livets Opskrift - baseret på rejser rundt i hele verden. Og netop de rejser og mødet med nogle af verdens ældste mennesker var med til at sætte skub i tankerne om at ændre prioriteterne i livet.