Frokostjazz

24.03.2018 kl. 11:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

24.03.2018 kl. 11:30

Frokostjazz med Jacob Venndt's Fabulous Swingtrio

Udadvendt, swingende jazzmusik med med den rå-swingende pianotrio, Jacob Venndt's Fabulous Swingtrio.

Hvis man elsker Toots Thielemans, Svend Asmussen, Louis Armstrong og Leo Mathisen er “Jacob Venndt's Fabulous Swingtrio” et must.

Entertainment og humør er i højsædet når trioen tryllebinder sit publikum med en medrivende kærlighed til guldalderjazz og swing-musikken. Trioen har en en syngende bassist, der samtidig også behersker den kromatiske mundharpe på virtuost niveat.

Repertoiret er fyldt med de mest elskede klassikere inden for genren, men nyere evergreens tages også under respektfuld behandling og bidrager til en alsidig koncertoplevelse.

Trioen består af  Jacob Venndt, Pojken Flensborg og Sune Rahbæk.

Bandet spiller i Store Sal klokken 11.30-14.00. Der serveres frokostplatte i pausen klokken 12.30-13.00. Bord på scenen og frokostplatte koster 140 kroner og kan bestilles hos Kafé K på telefon 3842 1111.