Theessink og Møller

20.03.2018 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

20.03.2018 kl. 19:30

Østjysk Kulturforsyning

Blues med Hans Theessink og Knud Møller.

Gedigen, velspillet blues med to sande mestre.

Hans Theessink og Knud Møller er hver for sig kapaciteter i inden for bluesmusikken, og sammen er de en feinschmecker-oplevelse, der giver både gåsehud og smil på læben. De er garanter for, at publikum får en intens og medrivende koncert.

Repertoiret består af sange fra Hans Theessinks fyldige bagkatalog krydret med traditionelle blues root-numre.

Både Hans Theessink og Knud Møller har i deres respektive hjemlande, Østrig og Danmark, høstet diverse priser og anerkendelser. Priser de er glade for og stolte af, men selv sætter de allermest pris på bluesmusikken. At spille den og være i den – sammen med publikum. Det er DET, de brænder for, og DET, der brænder igennem, når de er sammen på en scene.