Onkel Reje

26.05.2018 kl. 14:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

26.05.2018 kl. 14:00

Di Heslige Slønglers Klup

Show i forbindelse med Bogdag for Bette Lorte.

Onkel Reje er modsætning til alt, hvad vi prøver at lære vores børn af gode manerer. Onkel Reje har en humor, der går lige ind i de børn, der er med på den værste. For det er nu engang sjovere at lave alt det, man ikke må.

Lad bare sulfo, pli og broccoli blive derhjemme, når du skal til denne familiekoncert. Hyggelige, runde Onkel Reje kan ikke li’ at gå i bad. Han lugter og er ligeglad.

Onkel Reje er blevet børnefavorit på DR Ramasjang, hvor han med sin rødmossede, piberygende karakter optræder i absurde musikvideoer om alt fra personlig hygiejne til mormor. Hvis han da ikke bestyrer sin brevkasse eller lader sine sure sokker fortælle vittigheder.

Børnene vil elske at komme tæt på denne løjerlige antihelt, mens forældre og bedsteforældre kan smile ad Onkel Rejes syrede rim og røverhistorier, der er både platte, politisk ukorrekte – og slet ikke til at stå for.