Bjørn Nørgaard intro

11.01.2018 kl. 16:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

11.01.2018 kl. 16:00

Introduktion til udstilling med værker af Bjørn Nørgaard.

Hans Struve fra Kulturhusets udstillingsudvalg introducerer Bjørn Nørgaards billedunivers med udgangspunkt i udvalgte værker.

Fra den 3. januar til den 31. januar 2018 kan man opleve en udstilling med grafiske værker af Bjørn Nørgaard i Kulturhuset. Der er ingen fernisering, men i stedet en introduktion til en af de bedst kendte kunstnere i Danmark.

Bjørn Nørgaard har siden slutningen af 1960’erne arbejdet på alle fronter: skulptur, maleri, installation, arkitektur, happening, aktioner, tegneserier, kollektive film, tidsskrifter, bøger, demonstrationer, plakater, trykkevirksomhed og grafik.

Bjørn Nørgaards værk spænder vidt fra den berømte hesteofring i 1970, over store skulpturer i det offentlige rum til dronningens gobeliner på Christiansborg.

Udstillingen i Kulturhuset omfatter 28 grafiske arbejder fra perioden 1995-2005 og formidles gennem Sammenslutningen af Danske Kunstforeninger.