Johnny Hansen & Friends

15.11.2018 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

15.11.2018 kl. 19:30

Koncert med Johnny Hansen og Country Friends.

Johnny Hansens kærlighed til countrymusikken er indiskutabel. Countrymusikkens sjæl og nærvær har en særlig plads i hjertet på Johnny Hansen. Og den er stærkere end nogensinde.

Johhny Hansen har en travl koncertkalender med Kandis, indspiller albums og har udgivet en bog med Kandis. I 2015 udkom "My Favorite Country Songs” og i 2016 fulgte han op med ”My Favorite Country Songs 2”.

Johnny Hansen har sammensat flere varianter af sin country-liveoptræden. Det seneste skud på stammer er orkestret Country Friends. Koncerten bliver krydret med Johnny Hansen fortælling om hans dedikation for countrymusikken

”My Favorite Country Songs 2” indeholder 18 klassikere, der gennem årene har haft en særlig plads i Johnny Hansens musikalske univers. I lighed med det første, er albummet indspillet i countryens eget mekka, Nashville i USA. Albummet inderholder country klassikere som ”Islands In The Stream”, "Rose Garden", "The Gambler" og "Just When I Needed You Most".

»Det nye album er en videreudvikling af mit musikalske virke. Country er en stilart, der passer godt til mig, og som jeg holder meget af at fortolke. Desuden kan jeg godt lide udfordringen med hele tiden at flytte grænser og arbejde med eksempelvis det spænd i min stemme, som mange af de store klassikere også kræver« siger Johnny Hansen.