Ruben Søltoft

21.11.2018 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

21.11.2018 kl. 19:30

One man showet "Ting fra min mund".

I showet "Ting Fra Min Mund" får publikum lov til at hilse på Ruben i version 2.0. Selvom den karakteristiske frisure stadig kæmper med hjernen om, hvem der krøller mest, så er det en mere voksen udgave af den populære herre man møder i 2018. Han deler dog stadig gavmildt ud af egne livsoplevelser og pinlige erfaringer, og i en verden, hvor det handler usundt meget om at passe ind, er Ruben også anderledes, akavet og forbandet følsom. Alle disse personlige træk berører Ruben i det kommende show , hvor du skal forvente det uventede, når han går på scenen. Han er ældre, men stadig lidt af en pjatrøv.

"Ting fra min mund" er Ruben Søltofts andet one man show og den kærkomne efterfølger til debutsuccesen "Mit Hoved" fra 2015. Dengang imponerede Ruben publikum og anmeldere med personlige anekdoter, charmerende selvkritik og skarpe punchlines. En turné som i sidste ende udløste en nominering som Årets Komiker ved Zulu Comedy Galla.

Nu er han på banen igen, og du kan se frem til endnu et indblik i komikerens excentriske verden. Om det nye show siger Ruben selv: "Jeg har rigtig store forventninger og jeg glæder mig åndssvagt meget til at komme hele landet rundt og kilde publikum med ord!" Han tilføjer: “Showet kommer til at vare cirka 80 minutter inklusive grinepauser. Mine egne grinepauser. Jeg tror virkelig, det bliver sjovt!