DKK 150,00

Jazz på dansk

14.12.2017 kl. 20:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

Arrangør:

Skanderborg jazzklub

DKK 150,00

En perlerække af populære danske sange i smagfulde jazzarrangementer.

Pianisten Martin Schack har samlet et stjernehold af jazzmusikere omkring "Jazz på dansk“ -konceptet, som har leveret udsolgte koncerter i hele landet og høstet flotte anmeldelser.

Oplev fire topmusikere spille en række sange af blandt andre Carl Nielsen, Kaj Normann Andersen, Mogens Jermiin Jensen, Pia Raug, Benny Andersen. Sange som de fleste danskere har et personligt forhold til.

Repertoiret består udelukkende af sange fra den danske sangskat (samt enkelte svenske), smagfuldt arrangeret af pianisten Martin Schack, som også er initiativtager til bandet.

"Jazz På Dansk" består af Martin Schack (pno), Morten Lund (tr), Michael Olsen (sax) og Morten Ramsbøl (bas). Hver især nogle af de mest efterspurgte musikere på den danske jazzscene. Bandet har siden 2010 udgivet 3 CDer, senest "Vinter- og julesange" i 2016.

Cd´erne i "Jazz på dansk" trilogien er med deres varme og personlige udtryk og Martin Schacks smagfulde og musikalske arrangementer af håndplukkede sange,  blevet godt modtaget af publikum.

Sangene og melodierne bliver spillet med stort overskud, indlevelse, respekt for det "oprindelige oplæg" tilsat et dybt og swingende beat, der har sin rod i den jyske muldjord.