Samtalesalon

22.11.2017 kl. 19:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

22.11.2017 kl. 19:00

Skanderborg Bibliotek, AOF og Kulturhuset

Samtalesalon om at være ung.

Samtalesalon om at være ung. Udfordringerne er mange. Er jeg smuk nok? Cool nok? Klog nok?

Samtalen begynder med et oplæg Robert Ladefoged Laursen fra Ungerådet i Skanderborg Kommune. Han fortæller om at være ung i dagens Danmark.

Samtalesalonen er for alle aldre, både unge og de knap så unge.

Samtaler fremmer forståelse. En  ægte samtale er karakteriseret ved, at man bliver afklaret ved at tale, men også ved at lytte og at der er ligeværd mellem alle deltagerne.

Hvad hedder du? Hvad laver du? Hvor kommer du fra? Så snart vi har hørt svarene på de tre standardspørgsmål, holder vi op med at lytte til hinanden. Så har vi pludselig en masse forventninger til og fordomme om, hvad person med dét job, dén baggrund og dén alder nok mener og stemmer - i stedet for at lytte til, hvad vedkommende rent faktisk siger.

Der serveres en kop kaffe eller te.