Fifa turnering

21.04.2018 kl. 10:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

21.04.2018 kl. 10:00

Kulturhuset og Eastern Wizards

Hvem er bedst til Fifa 18?

Hvem er bedst til Fifa 18 i Midtjylland? Det finder vi ud af, når Kulturhuset og eSport organisation Eastern Wizards byder velkommen til Skanderborgs første Fifa 18 event.

Eventet afholdes som et dagsevent. Det begynder kl. 10.00 og slutter når turneringen er spillet færdig om aftenen.

Der er plads til 128 deltagere i turneringen. Alder og niveau ikke har nogen betydning, da der spilles for at have det sjovt.

Turneringen begynder med et gruppespil, hvor alle deltagere spiller imod hinanden én gang. Herefter bliver grupperne opgjort og der findes tre deltagere i hver gruppe, som går videre til et playoffspil. I playoffspillet spilles der efter vind eller forsvind princippet, hvilket betyder at man er ude af turneringen, hvis man taber sin kamp.

Der vil være fede præmier til første, anden og tredje pladsen. Der vil komme mere information om turneringsregler, præmiepulje og lignende tættere på afholdelse.