Tøjmarked - stand

05.05.2018 10-13:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

05.05.2018 kl. 10:00

Har du guld i klædeskabet? Så book en stand til Kulturhusets store tøjmarked.

Kulturhuset afholder tøjmarked med genbrugsguld. Har du tøj, sko og tilbehør du ikke bruger, så lej en stand til tøjmarkedet, så dit tøj og accessories kan få nyt liv.

Stande består af et bord (180x70 cm) samt plads til et tøjstativ. Stativer og bøjler skal man selv medbringe. Lejen er 150 kroner for en stand.

Vær gerne kritisk i forhold til kvaliteten af de medbragte varer. Medbring kun tøj og accessories i en stand, du selv ville købe.  Har du ikke så meget at sælge, er det tilladt at gå sammen med en ven eller veninde om at leje en stand.

Der er begrænset antal pladser, så tilmeld dig hurtigst muligt. Stand bookes her på siden under "Køb billet". Du vil få tilsendt yderligere info efter tilmelding.