Simon Talbot

04.10.2018 kl. 19:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

04.10.2018 kl. 19:00

One man showet "Make Denmark Great Again".

Det seneste års tid har Simon Talbot boet i Los Angeles i USA. Her har han jagtet et amerikansk gennembrud, og det har gjort Simon klogere på både amerikanere, politik og comedy. Nu vil han bruge alle erfaringerne og oplevelserne i USA til at "Make Denmark Great Again".

For halvandet år siden var livet gået i hak for Simon Talbot. Han levede lidt for mageligt i sin comfort-zone og kedede sig reelt i den daglige trummerum, selvom han på scenerne og i TV høstede både roser og succes. I stedet for at stille sig tilfreds med den hjemlige succes, besluttede han sig for at ryste op i det hele og prøve at starte forfra: Han hoppede derfor ombord på et fly til USA for at jagte 'The American Dream'.

Det er der kommet et standup-show ud af. Showet handler om de sjove modsætninger, der er mellem danskere og amerikanere - og så gør Simon én gang for alle op med den danske jantelov. Kan vi lære noget af de altid selvsikre amerikanere? Får man overhovedet noget ud af at jagte sine drømme? Og hvorfor ser præsident Trump så underlig ud?

Simon Talbot mener, efter USA-opholdet, at Danmark godt kan blive lidt 'greatere'. Vi danskere er alt for indelukkede, stille og har generelt meget svært ved at rose os selv og hinanden.

Simon Talbots show vil byde på både sjove og pinlige videoklip fra sine amerikanske eskapader, der blandt andet tæller optrædener i både taco-shops og på comedy-clubs. Jagten på succes er gået over helt små klubber til større spillesteder, og så er mødet mellem dansk humor og amerikansk ditto ikke altid et godt match.