DKK 265,00

07.04.2018 kl. 20:00

Østjysk Kulturforsyning og Di Heslige Slønglers Klup

DKK 265,00

Koncert med Peter Sommer og Tiggerne.

Peter Sommer og Tiggerne gjorde comeback i 2017, da de med udgangspunkt i albummet "Til rotterne, til kragerne, til hundene" spillede tre udsolgte og velanmeldte koncerter. Rockpoesien var tilbage og den var ikke mæt.

Bandet udgav i forbindelse med koncerterne singlen "Skønne spildte kræfter" med fornem respons til følge; godt med airplay og prisbelønnet ved Folkekirkens Nye Musikpris 2017. Endnu en single "Bittersød natskygge" udkom i sommeren 2017, og sangen blev spillet i A-rotation både på P4 og P6.

I efteråret 2017 indspiller Peter Sommer og Tiggerne et nyt album, så de er klar med både gamle hits og nye sange, når de drager på turné i foråret 2018.

Der er opvarmning med lokale Rasmus Matthiesen. Med rødder i den danske rock- og sangskrivertradition, fortæller Rasmus Matthiesen historier fra vores samtid og om overgangen til voksenlivet med alt hvad dette indebærer af muligheder, valg, pligter og forundring. Rasmus Matthiesen har spillet koncerter det meste af landet, samt på flere af de større danske festivaller, blandt andet en anmelderrost koncert på sidste års SMUKfest.