Peter Laugesen

19.11.2017 kl. 13:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Kultursalonen

Matiné med digter Peter Laugesen.

Kom til en hyggelig og uhøjtidelig samtale mellem digteren Peter Laugesen og journalisten Steen Bille.

Peter Laugesen er en af Danmarks absolut største og mest indflydelsesrige digtere, og hans skriftpraksis har afspejlet tiden litterært i over 50 værker siden debuten i slutningen af 1960'erne. Traveling, som udkom 6. september i år, er den nyeste digtsamling fra Peter Laugesens hånd.

Steen Bille er en mangfoldig og erfaren journalist med 32 års erfaring. Han brænder for kommunikation og litteratur i alle former, det skrevne og det talte – ordet – sproget - udtrykket – lige fra højstemte digte på originalsproget til flabet graffiti på en mur.

Der kan købes billetter med eller uden forplejning. Tapastallerken inklusiv et glas vin serveres ved begyndelsen af arrangementet.