Coast

10.03.2018 kl. 20:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

10.03.2018 kl. 20:00

Koncert med den britiske folkrock gruppe.

Britiske Coast serverer så meget skotsk folkrock, at man skulle tro, at det er løgn. Bandet er tidens bedste bud på en fornyelse inden for den populære folkrock tradition.

Coast begejstrer overalt. Har du først hørt dem en gang, er de ikke sådan at få ud af systemet igen. De er stolte af deres keltiske rødder og forener Springsteen’s passion samt Coldplay og Runrigs lydflader i musikken på bedste vis.

Coast nyder overalt større og større anerkendelse. Deres forfriskende bud på fornyelse indenfor genren, er blevet taget fantastisk godt imod på de Europæiske scener. Også af det danske publikum på blandt andet Tønder- og Skagen festival.

Mange har siden debuten i 2008 troet bandet var skotsk, men Coast er pæreengelske og kommer fra den engelske kystby Southampton. Det er selvfølgelig deres keltiske tilgang og deres evindelige sammenligning med skotske Runrig, der har givet folk den tanke.

Bandet blev stiftet af frontmand, sanger og guitarist, Paul Eastham i 2007. Året efter debuterede Coast med EP`en ”The Great Crowd”. Første regulære album med titlen ”Coast” udkom i 2009, og i 2011 udkom ”The Turning Stone”, og i foråret 2017 udkom en single og et nyt album med titlen ”Windmills In The Sky”

Coast består af:
Paul Eastham: Vokal, guitar, klaver