Katie Thiroux

30.10.2017 kl. 20:00

Skanderborg Jazzklub og Kulturhuset

Vokaljazz i verdensklasse.

Amerikanske Katie Thiroux er en musiker og sanger i topklasse. Hendes debutalbum "Introducing Katie Thiroux" fra 2016 modtog "Best Debut Album Rewards" fra anerkendte medier som for eksempel Huffington Post, NPR Critics Poll, All About Jazz og Jazz Journalists Association. Danske Sinne Eeg benytter ofte Katie som bassist, når hun har tourneret i USA.

Efter i denne sommer at have optrådt i 10 uger på Quincy Jones' jazzklub i Dubai er den amerikanske jazzsangerinde og -bassist, Katie Thiroux nu på releasetourne med sit nye album.

Turen går blandt andet forbi legendariske jazklubber som Birdland og Blue Note, inden hun til oktober får hun sin debut i Skandinavien med en tourne i Danmark.

Katie Thiroux's CV taler for sig selv:
- Semifinalist i the Thelonious Monk Competition
- Featured i WBGO’s “The Checkout,” Downbeat Magazine og NPR
- Fast medlem af Larry Fuller Trio
- Modtog the Los Angeles Jazz Soceity award, "Shelly Manne New Talent" i 2005
- Modtog the Phil Ramone Presidential Scholarship to Berklee College of music
- Underviste på the Berklee International School in Ecuador, Quito
- Færdiggjorde Masters of Jazz Bass fra California State University of Long Beach på fuldt scholarship
- Artist in residense på Quincy Jones' jazzklub i Dubai i 10 uger i sommeren 2017.

Katie Thiroux spiller bas og synger. Hun bliver akkompagneret af Matt Witek på trommer og Martin Schack på klaver.