Neighbours & Friends

09.03.2018 kl. 20:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

09.03.2018 kl. 20:00

Akustisk koncert med Helge Engelbrecht og co.

Lørdag efter lørdag kan man følge Helge og co. på TV fra de populære arrangementer ”Sommersang i Mariehaven”, der lokker tusindvis af publikummer til Helge´s baghave i Ansager. Nu gælder det så akustiske toner for anden gang i Kulturhuset.

Vi glæder os. Vi har afprøvet de akustiske muligheder ved vore koncerter i Mariehaven og publikum har været ret begejstrede. Derfor valgte vi for et par år siden at prøve kræfter med koncerthusene i Danmark og samle tråde til en hel koncert og efterfølgende turnevirksomhed rundt i landet. Det har på alle måder fungeret perfekt, ikke mindst i Kulturhuset Skanderborg, hvor vi havde et brag af en aften, da vi var der sidst. Sådan oplevede vi det selv og da vist nok også publikum, skulle jeg mene! Så det ser vi frem til at gentage og vi håber naturligvis på stort rykind”, lyder det fra Helge Engelbrecht, ankermand hos de musikalske naboer og venner i Ansager i Vestjylland.

Neighbours & Friends består af  Helge Engelbrecht, Tommy Rasmussen, Ronnie Olesen, Dennis P, Morten Husted, Allan Nagel, Casper Hundebøl, Thomas Gundal, Michael Graubæk, Sidsel Marie Michelsen og Sine Bach Rüttel.