DKK 185,00

Viljen til livet

06.12.2017 kl. 19:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

Arrangør:

Sport Psykologisk Institut

DKK 185,00

Foredrag med Erik Østenkjær.

"Viljen til livet" er et foredrag om følelser med følelser.

Det dyrebareste vi har er ubetinget livet, hvad vi opnår i livet, hvordan vi lever livet, afhænger i første omgang af os selv, for uanset hvilket liv vi har levet som voksen, eller lever, vil det altid falde tilbage på vores egen opfattelse af livet, hvad der var godt eller skidt.

Foredraget er til mennesker der ønsker forandring, til mennesker der ønsker at udvikle deres livstil til noget bedre for dem selv, til dem, der ønske en større viljestyrken til forandring uanset hvad livet indtil nu har budt på. Foredraget er også til behandlere og psykoterapeuter, der vil vide mere om hvad viljen er, høre om hvordan Erik Østenkjær gennem mange år har arbejdet med den.

Erik Østenkjær vil på sin ligefremme facon fortælle om eget liv, livserfaringer, hans holdninger til mangt og meget blandt andet hele det psykiatriske diagnosesystem, samt det at være behandler i dagen Danmark.

Erik Østenkjær Dipl. Psych. MFCC er mest kendt som mentaltræneren, der har været sparringspartner for eliteidrætsudøvere indenfor 28 sportsgrene i 21 lande. Ligeledes har han været tilknyttet en række af Danmarks førende fodboldhold, håndboldhold og ishockeyklubber, Team Saxo Bank, Dansk Speedway, samt løbende hjulpet sportsfolk fra flere af de største sportsklubber i Europa.

Erik Østenkjær er en ivrig blogger på BT og Avisen.dk, hvor han ikke er bleg for at tage stilling i samfundsdebatten. Han har ligeledes en baggrund som behandlingsleder og forstander for unge med svære psykiske og sociale problemer, samt som personalechef og direktør i en større multinational koncern.