Jesper Wung-Sung

20.03.2018 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

20.03.2018 kl. 19:30

Skanderborg Bibliotek og Kulturhuset

Foredrag med forfatteren til "En anden gren".

Jesper Wung-Sung fortæller om sin roman ”En anden gren”, der handler om hans oldeforældre San og Ingeborg Wung-Sung.

San Wung-Sung bliver som kineser udstillet i Tivoli i 1902, hvor Ingeborg besøger udstillingen som gæst. De forelsker sig og vækker skandale, men bliver sammen hele livet. Jesper Wung-Sung fortæller om research og følelser. Om den eneste roman, han altid har vidst, at han skulle skrive. Og om hvorfor det tog tyve år.

"En anden gren" har fået flotte anmeldelser med blandt andet fem hjerter i Politiken, fem stjerner i Berlingske Tidende og seks stjerner i Kristeligt Dagblad, hvor den bliver kaldt et mesterværk.

Jesper Wung-Sung har skrevet 25 bøger, heriblandt både romaner, billedbøger, novellesamlinger og ungdomsbøger. Han er nok især kendt for ungdomsbøgerne "To ryk og en aflevering" fra 1998 og "En-to-tre-NU!" fra 2001. Jesper Wung-Sung har vundet adskillige legater og priser, blandt andet Statens Kunstfonds Treårige Arbejdslegat og Kulturministeriets Forfatterpris for børne- og ungdomsbøger.