Ung Aften

10.11.2017 kl. 18:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

10.11.2017 kl. 18:00

Kulturhuset i samarbejde med Kulturhusets Ungegruppe

Ung Aften for elever fra 6., 7. og 8. klasse.

Alle unge i 6., 7. og 8. klasserne i Skanderborg Kommune inviteres til en aften med en masse spændende muligheder og fuld fart i Kulturhuset.

Vi vender Kulturhuset på hovedet og byder velkommen til masser af musik, spas og løjer. Hele Kulturhuset inddrages til et væld af spændende aktiviteter, blandt andet lokal underholdning, rodeotyr, Just Dance, limbo, sumobrydning, frisør og meget mere.

Aftenens hovednavn er Shaka Loveless, som er vokset op i Skanderborg Kommune. Han har sunget sig ind i danskernes hjerter med sine kæmpehits og sin enestående stemme. I dag er hele Danmark kommet på fornavn med Shaka.

Billetter koster 100 kroner. Du vil derefter kunne færdes frit omkring i huset til de forskellige aktiviteter. Medbring lommepenge til sodavand og slik. Kafé K serverer en særlig Ung Aften-menu til en overkommelig pris.

Arrangementet er alkoholfrit. Der er voksne til stede hele aftenen. Arrangementet slutter omkring kl. 22.00.