Michael Falch

01.03.2018 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

01.03.2018 kl. 19:30

Østjysk Kulturforsyning

Akustisk solokoncert med den danske rockveteran.

Michael Falch tager i foråret 2018 igen på en af sine intime, akustiske soloturnéer. Hans soloturnéer er gennem 20 år blevet kendt for deres vekslen mellem bevægende livshistorier og stor intensitet i sange, hvoraf flere er blevet en del af den danske sangskat.

Rockveteranen Michael Falch har aldrig været bedre, og han viser igen og igen, at han kan få salen til at grine og græde, synge og gynge. Michael Falch har gennem årene udviklet sig til et fænomen, der går sine egne veje i dansk rock ved konstant at variere sit kunstneriske udtryk.

I 2016 udsendte Michael Falch det dristige, moderne album ”Pludselig alting samtidig”, som blandt andet blev præmieret af Statens kunstfond som et af årets vigtigste albums.

Sommeren 2017 brugte Michael Falch på en stribe livsglade festivalshows med KrebsFalch. I efteråret 2017 medvirker han i programmet ”Toppen af Poppen” på TV2, hvortil der udgives et album. I oktober 2017 udgives hans åbenhjertige ungdomserindringer ”Til grænsen”.