Søren Vester

30.10.2017 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

30.10.2017 kl. 19:30

Foredrag om kreativitet og det gode landsbyliv.

Søren Vester, designer og moderne bonderøv fra Thise i Salling, fortæller om det gode landsbyliv og om at være kreativ og se mulighederne, der hvor man bor.

Søren Vester fortæller om sig selv, hvor han får sine ideer fra og hvorfor forenings-Danmark er vigtig for sammenhængskraften i lokalsamfundet. Han fortæller også om, hvad man laver som kreativ bonderøv med et sprog der er alt andet end rigsdansk og et humør der får selv en græde kone til at smile.

Søren Vester har medvirket i flere tv-programmer. I 2015 fik han sin egen programserie "Vesters Verden" på TV2 FRI, hvor man fulgte Søren og hans familie, der udlever drømmen om det gode liv på landet. Pt er han aktuel sammen med Jesper Nielsen i programmet "I hus til halsen", hvor de kommer trængte boligejere til undsætning.

Søren Vester er uddannet designer fra Danmarks Designskole, og han beskæftiger sig med indretning og skæve vinkler. Med sin fortælleglæde og entusiasme inspirerer han publikum til at føre deres egne drømme og ideer ud i livet og blive aktive deltagere i deres egne lokalsamfund.