Danmark på Vippen

11.10.2017 kl. 19:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Kultursalonen

Foredrag med Kim Ruberg, næstformand i foreningen "Danmark på Vippen".

Danmark udvikler sig i stigende grad ujævnt. De store byer vokser, og de små landsbyer bliver mere og mere tømt for indhold. Uddannelse, sundhed og kultur koncentreres i storbyerne.

Skal vi acceptere at udviklingen i de store byer løber fra resten af Danmark? Hvordan sikrer vi at der er udvikling også i landsbysamfundene? Hvordan sikrer vi at der stadig er skole og uddannelsesmuligheder i mindre byer? Hvordan fordeler vi kulturpengene så flest mulig danskere får glæde af dem?

Kom og hør Kim Rubergs bud på en positiv udvikling. Og deltag i debatten om et Danmark i balance.

"Danmark på Vippen" er en partipolitisk neutral landsforening, der kæmper for vækst, velstand og lige vilkår i hele Danmark.

Arrangementet er en del af en foredragsrække om det delte Danmark.
26.09: Lars Olsen ”Klassesamfundet 2.0”
11.10: Kim Ruberg ”Danmark på vippen”
09.11: Skoledebat om folkeskoler og de frie skoler