Samtalesalon

03.10.2017 kl. 19:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Skanderborg Bibliotek, AOF og Kulturhuset

Samtalesalon med byrådskandidater

Samtalesalon hvor byrådskandidater fra forskellige partier møder op for at tale med vælgerne.

Byrådskandidaterne kommer for at samtale om de værdier, der ligger bag mange af de beslutninger som byrådet træffer. Der kommer til at være samtaler om emner som frihed, medborgerskab, magt, ansvar og involvering.

Samtaler fremmer forståelse. En  ægte samtale er karakteriseret ved, at man bliver afklaret ved at tale, men også ved at lytte og at der er ligeværd mellem alle deltagerne.

Stort set alle partiernes spids- og borgmesterkandidater vil være til stede til samtalesalonen. Både Jørgen Gaarde fra Socialdemokraterne, Anders Rosenstand fra Venstre, men også kandidaterne Thomas Cordtz fra det Det Konservative Folkeparti og Linda Christie Andrea fra Liberal Alliance møder op.

Tage Nielsen fra Radikale Venstre, Martin Frausing Poulsen fra Dansk Folkeparti deltager ligeledes. Maria Temponeras fra Enhedslisten og Claus Leick fra SF deltager i andre politiske aktiviteter, men de vil slå et slag forbi i løbet aftenen. Alternativet vil også være repræsenteret. Mange af partierne deltager med to repræsentanter, så der bliver rig lejlighed til at møde byrådskandidaterne.

Der serveres en kop kaffe eller the.