Mànran

29.10.2017 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

29.10.2017 kl. 19:30

Koncert med det skotske folk-rock band.

Mànran er et af de helt store skotske folk-rock bands. Bandet har en energisk tilstedeværelse og en unik musikalsk blanding af skotsk tradition og instrumenter, funk, jazz og rock.

Koncerten er en del af bandets turné i forbindelse med deres andet album ”An Dà Là”. Mànran har blæst både anmeldere og publikum omkuld i hele Europa, så publikum kan godt glæde sig til mødet med de skotske krudtugler.

Mànran betyder melodi på gælisk, men også fest og underholdning, og det er hvad man får med dette unge band. Som få andre bands evner Mànran at skabe en fest og en uforlignelig musikoplevelse for alle aldre.

Koncerten byder både på stille ballader og sange med fuld smæk, sang og instrumentelle numre. Publikum vikles ind i bandets enestående lydunivers, centreret omkring de traditionelle instrumenter i skøn forening med en rytmesektion af bas og trommer.

Mànran består af:
Ewen Henderson: Vokal, violin, highland Pipes, fløjte