Lille Nørds juleshow

12.11.2017 kl. 11:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Mød Lille Nørd i fantastisk juleshow

Lille Nørd er noget af det mest populære børneunderholdning i Danmark. Alle børn kender Anders og Katrine fra Ramasjang.

Den energi de to spasmagere er kendt for på TV, kan børnene nu også opleve live i alletiders dejlige juleshow, hvor der synges, grines og leges med børnene.

Anders og Katrine klæder sig ud som dyr, synger alle deres Lille Nørd-hits, som blandt andet “Nu kører det” og “Anders og Katrine”, de laver sjov og ballade og giver børnene en kæmpe musikalsk og festlig juleoplevelse.

Showet byder også på enkelte sange fra Katrine Bille’s soloalbum “Fugle flyver frit”, der har fået mange anmelderroser med på vejen.

Anders og Katrine giver sig også god tid til at skrive autografer og snakke med børnene efter showet.

Arrangementet henvender sig til børn i alderen 4-10 år og deres voksne.