Excentriske klassikere

20.08.2017 kl. 15:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Flamenco Teatret og Kulturhuset

Prisvindende musikteater forestilling for hele familien

Det spanske teater LAPSO optræder med deres prisvindende familieforestilling "Excentriske klassiske musikere".

Klassiske mesterværker får nyt magisk liv i denne fantasifulde og humoristiske forestilling, hvor musikken fremføres på meget usædvanlige instrumenter. "Excentriske klassiske musikere" er et fantastisk show der kombinerer klovneri og levende musik i en poetisk og magisk forestilling for hele familien.

Oplev blandt andet de usædvanlige instrumenter "Perifónica cyklen", "den musikalske sav", "Copodivarius violinen" og det vidunderlige instrument "El Campanófono halen".

"Excentriske klassiske musikere" er en unik præsentation af den klassiske musik – og ingen der har oplevet de excentriske klassiske musikere vil nogensinde igen turde påstå, at klassisk musik er kedelig og støvet.

Forestillingen henvender sig til alle aldersgrupper fra 3 år.