DKK 75,00

Kærlighed på formel?

09.10.2017 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

Arrangør:

Center for Familieudvikling Aarhus

DKK 75,00 %{event_without_cardfee}

Foredrag om parforhold.

Hvad har videnskaben at sige om livslang kærlighed? Kommer den af sig selv? Er kærlighed noget man finder? Eller kan man lære at holde den ved lige?
 
Forskningen viser, at gode parforhold har helt bestemte kendetegn og at lykkelige par kommunikerer og opretholder nærheden på ganske bestemte måder. Det betyder, at parforholdsproblemer og skilsmisse kan forebygges, og at der findes effektive metoder til at lære det. 
 
Hvorfor har nogle par intense og højrøstede konflikter, mens andre par bliver tavse og akavede?  Hvilke strategier bruger henholdsvis mænd og kvinder for at passe på forholdet? Kan man være for forskellige eller for venskabelige i et forhold? Er det godt eller skidt at skændes? Og hvad er parforholdets immunforsvar for en størrelse?
 
Steen Kruse og Christina Ditlevsen arbejder i Center for Familieudvikling Aarhus. Steen er familie- og parterapeut, Christina er autoriseret psykolog og specialist i psykoterapi.  De krydrer foredraget med rollespil og eksempler fra virkeligheden. Der er plads til spørgsmål og kommentarer fra salen.
 
Center for Familieudvikling udbyder forskningsbaserede tilbud som Par-tjek, PREP-parkurser og parterapi og har forskningssamarbejde med Aarhus Universitet.