Centimeter Maraton

30.09.2017 kl. 10:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

30.09.2017 kl. 10:00

Børneløb på 42.195 centimeter.

Centimeter Maraton er et løb for alle børn i alderen 2-10 år og deres forældre eller bedsteforældre. Løbet har til formål at give hele familien en god og aktiv oplevelse samtidig med, at du som deltager støtter et godt formål.

Frisk luft, sjov og sved på panden er hovedingredienserne i Centimeter Maraton. Ruten på 42.195 centimeter giver børnene mulighed for at løbe deres helt egen maratondistance, akkurat som de har set de voksne gøre det. Og hvor sejt er det ikke lige at kunne kalde sig maratonløber?

Derfor afvikles børneløbet også på vaskeægte maratonmanér med fællesopvarmning, start- og målportal samt uddeling af løbsnumre/klistermærker, refleksveste med Rasmus Klump, polkaprikkede løbstasker, diplomer og seje guldmedaljer med Rasmus Klump til alle deltagende børn.

Løbet bliver skudt i gang kl. 11.00 i Byparken, men kom hellere i god tid. Fra kl. 10.00 er der nemlig udlevering af Rasmus Klump-refleksveste og polkaprikkede løbstasker (se hvad løbstasken indeholder her).  Kl. 10.50 er der opvarmning med selveste Rasmus Klump.

Når børnene har gennemført deres Centimeter Maraton er der selvfølgelig guldmedaljer med Rasmus Klump og diplomer til alle børnene. Der er også vand og økologiske fuldkornstave fra Madame Butterfly til de seje maratonløbere. På pladsen vil Rasmus Klump stå klar til, at børnene kan få et billede sammen med ham. Det vil også være muligt at være med i tegnekonkurrencen, klæde sig ud som Rasmus Klump i udklædningsværkstedet, ”sætte plasteret på æslet” med bind for øjnene og meget mere.

Pilskade eller Gøje?
Centimeter Maraton er opdelt i to kategorier af løbere:
- Pildskadderne, som er dem, der løber i selskab med en voksen

- Gøjerne, som er de løbere, der kan klare turen på egen hånd i selskab med alle de andre børn.

Det er helt op til dig, om du vælger at løbe sammen med dit barn som en familieaktivitet, eller om du lader børnene om løbeturen og i stedet står klar med heppeflag og rosende ord, når dit barn krydser målstregen. Alle kan løbe med og skulle turen være for lang for de små ben, er I velkomne til at løbe/gå ruten med klapvogn.