Dykning - Jacques oplæg

22.06.2017 kl. 17:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Biografen Kulturhuset

Oplæg før filmen "Jacques - En mand af havet" med dykkerinstruktør Ben Bos.

Filmen "Jacques - En mand af havet" handler om dykkerpioneren Jacques-Yves Cousteau.

Navnet Jacques Cousteau er forbundet med eventyr på verdens have – og måske især under overfladen på verdens have. Cousteau var om nogen pioneren, der brød barrieren til den tavse verden under havets overflade og formåede at fascinere en hel verden med sine opdagelser og sine drømme om menneskelig kolonisation af havdybderne.

Før filmen er der oplæg med den hollandske dykkerinstruktør og ejer af N.O.W. Dive, Ben Bos. Ben Bos har dykket siden 1989 og har undervist i dykning i hele verden siden 2000.

Ben Bos fortæller om hvad trækker os mennesker til havet. Og om den drivkraft dykkere har for at  udforske det ukendte og ikke nøjes med overfladens skønhed, men komme under den og opleve verden på en anden måde. Han vil også fortælle om Danmarks undervandsverden og hvad der er at udforske her.

Oplægget henvender sig både til erfarne dykkere og for nysgerrige, der aldrig har prøvet at dykke.

"Jacques - En mand af havet" begynder kl. 17.30. Billetter koster 70 kroner og kan bestilles her.