Jorge Cordero

27.10.2017 kl. 20:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

27.10.2017 kl. 20:00

Østjysk Kulturforsyning

Salsaaften med danseundervisning før koncerten.

International salsa, når den er bedst. Jorge Corderos orkester, som består af cubanske og danske musikere, nyder stor respekt, og uanset om orkestret spiller på festivaler, spillesteder eller til private arrangementer, så er det altid med den karakteristiske cubanske energi og glade stemning.

Jorge Cordero & Los Gran Daneses har turneret på Cuba, i USA, Skandinavien og i adskillige Europæiske lande. De udgav i 2016 deres ottende album, Mi Universo.

Som en spændende optakt til koncerten giver bandets percussionist salsaundervisning til alle interesserede en halv time før koncerten, dvs. kl. 19.30. Undervisningen er inkluderet i billetprisen. Der er mulighed for at danse under koncerten.

Kulturforsyningen tilbyder i samarbejde med Kafé K smagsprøver på cubansk rom til en overkommelig pris.

Denne aften serverer Kafé K caribisk mad. Det anbefales at reservere bord i god tid på tlf. 3842 1111.