Nikolaj Kirk

11.10.2017 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

11.10.2017 kl. 19:30

Østjysk Kulturforsyning

Nikolaj Kirk om sin passion og inspiration.

Den prisvindende kok og forfatter, Nikolaj Kirk, har medvirket i et hav af tv-programmer, senest Nak & Æd. Gastronomi er hans helt store passion, som han har skrevet mange bøger om og modtaget adskillige priser for.

Nikolaj Kirk søger konstant efter nye teknikker, som kan inspirere ham til nye retter, ofte i de mange små lokalsamfund rundt om i verden, hvor han får lov til at være en del af kulturen for en stund.

Nikolaj Kirk vil blandt andet fortælle om, hvordan han får inspiration til at arbejde kreativt med naturstoffet på tv. Hvorfor hedder programmet Nak & Æd? Smager en husmår godt? Han vil desuden fortælle om sine holdninger til jagt og om vildtet, han går efter, i de nye programmer.

Inspireret af Nikolaj Kirk serverer Kafé K denne aften en vildtmenu. Bordbestilling i god tid anbefales.