Brahms Trio

07.11.2017 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Østjysk Kulturforsyning

Den russiske trio spiller værker af tre russiske komponister.

På 100-årsdagen for den russiske revolution arrangerer Kulturforsyningen en russisk aften, som man kan indlede med en russisk menu i Kafé K.

Koncerten begynder med en kort introduktion til de tre russiske komponister, der indgår i aftenens program: Anton Arenskij, Dmitrij Sjostakovitj og Pjotr Tjajkovskij.

Brahms Trio blev etableret i 1991 på Tjajkovskij-Konservatoriet i Moskva. Siden har trioen vundet adskillige førstepriser i internationale konkurrencer. I 1999 gik musikerne i Brahms Trio i gang med at indspille antologien af russiske klavertrioer, en opgave, der vil genoplive og nyfortolke glemte sider af den russiske kulturarv.

Husk at bestille bord i Kafé K på tlf.: 3842 1111, hvis aftenen skal indledes med en russisk menu.