Nytårskoncert

09.01.2018 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

09.01.2018 kl. 19:30

Østjysk Kulturforsyning

Nytårskoncert med Aarhus Symfoniorkester.

Det nye år fejres med en festlig og farverig nytårskoncert – en aarhusiansk udgave af den britiske tradition “Last Night of the Proms”.

"Last Night of the Proms" afslutter BBCs promenadekoncerter og er en institution i engelsk musikliv. En musikfest, hvor traditionerne omkring det at gå til klassisk koncert nedbrydes, og oplevelsen og det folkelige fællesskab om musikken står i centrum.

Sammen med den engelske dirigent David Firman har Aarhus Symfoniorkester sammensat et potpourri af populære klassikere, festlige syng-med værker og perler fra den danske sangskat.

Aftenens solist er Maria Lucia, der blandt andet er kendt fra musical-sammenhænge. Hele koncerten bindes sammen af Ole Stephensen i rollen som konferencier.

I pausen serveres et glas champagne, som er inkluderet i prisen.