She's a Sailor

28.09.2017 kl. 20:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Koncert med det nye danske pop-orkester.

Der er et sjældent set og internationalt snit over det nye danske pop-orkester She’s a Sailor.

Debutsinglen "Beautiful" udkom i april 2016 og har flere gange kunnet bryste sig af titlen som den mest spillede sang på DR P4. I oktober 2016 fulgte EP’en "Back From The Sky", der også har høstet masser af airplay og rosende omtale.

She’s a Sailor er dannet i 2015 af de to Viborgmusikere Jesper Vindberg og Thomas Albrechtsen og bygger på deres mangeårige venskab og fascination af farverige og teatralske kunstnere som Ray Davies (The Kinks), Brian Wilson (The Beach Boys), Scott Walker, The Zombies samt det mere nutidige The Divine Comedy.

Der er god vind i sejlene for She’s a Sailor, hvis drive er en ambition om at skabe musik, der er tilgængelig, men som også er udfordrende både melodisk, harmonisk og arrangementsmæssigt. Forsanger Jesper Vindberg forklarer: I bandet siger vi lidt for sjov, at "popmusik ikke behøver at være fladpandet". Med det mener vi, at der ikke behøver at være en modsætning mellem at spille musik, der rammer bredt, og samtidig have store kunstneriske ambitioner.

She’s a Sailor er klar til at indtage verden iført iørefaldende sange, skarpe vokalharmonier og fantasifulde arrangementer. På scenen flankeres de af trommeslager, bassist og trompetist.