Ø-hop

27.08.2017 10-18:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

27.08.2017 kl. 10:00

Kulturhuset m.fl.

Besøg øerne på Skanderborg Sø.

Bliv klogere på Skanderborg gennem tiderne. Besøg de fire broer med aktiviteter, underholdning og fortæring, der er tilpasset det historiske tema og stedet.

På Vestermølle er temaet livet i 1920'erne. Der vil være fortællinger fra perioden og man kan købe kaffe og kaffe.

På Kalvø er temaet middelalderen. Der vil være munke, lægsøstre og aktiviteter for børnene. Her kan man købe middelaldermad og klosterøl

På Vandrerhjemmet er temaet 1940'erne. Besøg bunkeren og spis en gammeldags frokost eller en flødeskumskage.

Ved Guldbryllupsanlægget er temaet landsudstillingen i 1937. Her kan man opleve Grønlandsudstilling, film og fortælling. Der vil også være en is- og mælkebar. Fra Guldbryllupsanlægget vil der være afgang til Æbelø, hvor der er skattejagt for børnene.

Det gode skib Dagmar sejler hele dagen. Dagmars rute på dagen er: Vestermølle - Kalvø - Vandrerhjemmet - Guldbryllupsanlægget. Første afgang er kl. 10.00 fra Vestermølle. Man kan frit stå af og på ved de forskellige broer.

Sejlklubben sejler hele dagen med små både mellem Vestermølle og Kalvø. Ligeledes sejler der både mellem Guldbryllupsanlægget og Æbelø.

Alle broerne kan nås med egen båd og flere kan også nås fra land.

Arrangementet begynder kl. 10.00 og slutter kl. 18.00. Man kan komme og gå som man lyster.

Både sejltur, aktiviteter og underholdning er gratis. Mad og drikke betaler man for de enkelte steder.