Frokostjazz

28.10.2017 kl. 11:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Frokostjazz med PS Swingband.

PS swingband spiller swing. Swingmusik der har sin fornemmelse dybt begravet i 30’ernes måde at spille på.

PS Swingband lægger vægt på tæthed, spilleglæde og overraskelser, men er hele vejen igennem loyale overfor den originale spillestil. Melodien og sangen har en fremtrædende plads i numrene i respekt for de komponister og forfattere der har skrevet dem. Men formen på numrene, sounden og tempi fastsætter og fremfører de helt i deres egen humørfyldte stil.

Orkesteret består af garvede jazzmusikere fra Silkeborg og Aalborg, hvoraf Per Sørensen, Torben Nickelsen og Esben Kjær har spillet sammen siden 1992. Kim Mouritzen kom til i 1997.

Kendetegnende for PS Swingband er en smittende spilleglæde, spontane indfald og en indbyrdes dynamik, der kan mærkes udover scenekanten.

Bandet spiller i Store Sal klokken 11.30-14.00. Der serveres frokostplatte i pausen klokken 12.30-13.00. Bord på scenen og frokostplatte koster 140 kroner og kan bestilles hos Kafe K på telefon 3842 1111.