Peter Pan

05.04.2018 kl. 18:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

05.04.2018 kl. 18:00

Teaterforsyningen og Kulturhuset

Familieforestilling baseret på den eventyrlige fortælling.

Årets familieforestilling er en fantasifuld rejse til barndommens fortryllende land med Peter Pan.

Peter er ikke som de fleste børn. Hvis det at blive voksen betyder, at man skal gå på arbejde, og ikke må lege mere, så nægter han at blive voksen. Som spæd faldt han ud af barnevognen, og lever nu på Ønskeøen som anfører for De Glemte Drenge.

Her hersker fantasien og den evige barndom, med feer, og Peters egen fe, Klokkeblomst. Der er drilske havfruer, listige indianere, en glubsk krokodille og ondskabsfulde pirater anført af Kaptajn Klo. Livet på øen er som et eventyr, alligevel savner drengene nogen, der kan fortælle godnathistorier. En ny verden åbner sig for Peter, da han flyver hjem til Wendy og hendes brødre for at høre nye eventyr.

Forestillingen opføres af Folketeatret. Blandt de medvirkende er blandt andre Michael Slebsager, Mille Gori og Lars Bom.

Forestillingen henvender sig til børn fra 6 år og op.