Den glade enke

20.02.2018 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

20.02.2018 kl. 19:30

Teaterforsyningen

Oplev den kendte operette.

Så er der godt nyt for operette elskere: et gensyn med den nok mest populære operette overhovedet.

Hvem kender ikke Lehàrs melodier Maxim, Viljaen, Pavillonen, Grisettesangen, og ikke mindst den underskønne Enke-vals til sidst. Alle sunget af et cast af sangere fra den allerbedste skuffe inden for det klassiske musikliv i Danmark.

Den lille stat, Pontevedro, står til at miste ombejlede Hanna Glawaris mange millioner, hvis hun gifter sig med en pariser. Baron Zeta sætter sin lid til Gesandtskabssekretær Danilo, hvis motto er: forelsk dig tit, forlov dig sjældent, gift dig aldrig!

Den glade enke går rent ind, kom og nyn med, der bliver klappet, stampet og grinet. Nyd den dejlige, levende musik og de dygtige dansere. Alt i alt en fantastisk aften.

Forestillingen opføres af OperetteKompagniet.