Til ingen verdens nytte

01.11.2017 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

01.11.2017 kl. 19:30

Teaterforsyningen

Drama med Marianne Høgsbro i hovedrollen.

"Til ingen verdens nytte" er en nutidig fortælling om danskere, vi alle kender. Et drama om en basal, menneskelig drivkraft; behovet for at være til nytte i samfundet og overfor sine medmennesker, og hvad stiller man op, når dette er i en lav kurs.

Virkeligheden er nogle gange ikke så munter at være i, men i al sin absurde genkendelighed kan den godt virke komisk. Man kan bare ikke altid selv se komikken, når livets landevej tager nogle skarpe sving.

Sådan er det for Berit, der har rundet de 60, og i mange år har været en engageret medarbejder hos DSB. Hun er ikke så omstillingsparat, som hun har været. Til gengæld er hun et ordentligt menneske, der tager sig godt af sin overbo Svend, der ikke indrømmer, at han ikke kan klare det hele selv – slet ikke overfor sin karrieresøn.

Forestillingen fra Folketeatret er skrevet af den Reumertvindende dramatiker Thomas Markmann og instrueret af Madeleine Rønn Juul. Blandt de medvirkende er Marianne Høgsbro, Jacob Lohmann, Lisbeth Wulff og Finn Nielsen.