Time Of My Life

23.02.2018 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

23.02.2018 kl. 19:30

MusicalDanmark

Den ultimative rockteaterkoncert med 25 af de største hits fra 80’erne.

"Time Of My Life" er en to timers lang musikalsk extravaganza med de bedste sangere og musikere, som vil sætte ild til scenen fra første eksplosive tone. Salen bliver rødglødende, når der bliver tændt op for de største 80’er hits.

Oplev blandt andet hits som “With Or Without You” af U2, “Every Breath You Take” af Police, “Africa” af TOTO, “Let’s Dance” af David Bowie, “Freedom” af Wham, titelnummeret, “(I’ve Had) The Time Of My Life” fra filmen Dirty Dancing og naturligvis en lang række af de store rock numre fra grupper som Queen, Journey, Whitesnake med flere.

Men nu var det jo ikke kun i England og USA, at de kunne lave rigtigt godt musik i 80’erne. Så mon ikke at der sniger sig nogle danske numre ind i handlingen, sådan at vi alle kan synge med på “Vågner i natten” og “Den jeg elsker”?

I alt er der ni professionelle medvirkende sangere og musikere på scenen, blandt andre Astrid Højgaard Lundgreen, Jonas Rasmussen og Jacob Prüser. Med Niels Rahbech som kapelmester.

"Time Of My Life" er produceret af MusicalDanmark, der blandt andet har stået bag ”John & Joel” og ”Fra Waterloo til Düvemåla”. I foråret 2018 har MusicalDanmark 10 års jubilæum og det fejrer de med denne ultimative rockteaterkoncert.